منشا اصلی لوبیا چیتی خشک در دو بخش از قاره ی آمریکا شمالی است؟
لوبیا چیتی خشک واقعاً یک “محصول جدید جهانی” است که 7000 سال پیش در دو بخش مختلف از قاره های آمریکای شمالی و جنوبی سرچشمه گرفته است. جدایی واضح دو مرکز اهلیسازی، یعنی Mesoamerica (جنوب مکزیک و گواتمالا) و مناطقی در امتداد رشته کوه آند (عمدتاً پرو و کلمبیا)، منجر به دانههای کوچک دانههای لوبیا […]
اثرات اقدامات نوسازی بر وضعیت سلامت افراد در معرض پیرتروئیدها موکتها!
تهدید رشد کپک منجر به استفاده از مواد شیمیایی بازدارنده کپک شده است. اینها به خودی خود می توانند یک خطر جدی برای سلامتی ایجاد کنند. برخی از آنها در طول فرآیند تولید به فرش اضافه میشوند و تحقیقات نشان میدهد که استفاده از آنها آسیبهای جدی را نشان میدهد. (اثرات اقدامات نوسازی بر وضعیت […]
بررسی ها درباره ده استخراج متانولی اسیدی شده از قاووت آرد پسته بدون چربی!
بازده استخراج متانولی اسیدی شده از قاووت خشخاشی شیررضا بدون چربی مورد بررسی قرار گرفت. تفاوت معنی داری ( P <0.05) در بین نمونه های عملیات حرارتی مختلف مشاهده شد. نتایج نشان داد که SRPF با 0.9 ± 28.5 درصد بهترین در استخراج بود و پس از آن RPF (0.2 ± 20.0 درصد) و NPF (0.9 ± […]
بررسی های اخیر دانشمندان در رابطه با مصرف شکلات به چه صورت است؟
یک مطالعه آینده نگر دیگر مبتنی بر جمعیت شکلات تخته ای روی 20992 شرکت کننده نتوانست ارتباطی بین مصرف زیاد شکلات (تا 100 گرم در روز) و نارسایی قلبی را نشان دهد. یک بررسی سیستماتیک نشان داد که مصرف منظم شکلات (<100 گرم در هفته) ممکن است با کاهش خطر قلبی عروقی مرتبط باشد و […]