پیاز زرد طلایی جوان مانند پیازچه، پیاز سبز و پیازچه بسیار کم کالری هستند و فقط حدود 5 کالری در هر پیاز متوسط یا 32 کالری در هر 100 گرم دارند.
از نظر وزن تازه، 89 درصد آنها آب است و در هر 100 گرم 2.6 گرم فیبر، 7.3 گرم کربوهیدرات و مقادیر اندکی پروتئین و چربی بسته بندی می شود.
آنها همچنین حاوی ریز مغذیهایی از جمله فولات و ویتامینهای K و C هستند.
100 گرم از این پیازها:
کالری: 32
آب: 89%
کربوهیدرات: 7.3 گرم
شکر: 2.3 گرم
پروتئین: 1.8 گرم
فیبر: 2.6 گرم
چربی: 0.2 گرم
ویتامین K: 173 درصد از مصرف روزانه مرجع (RDI)
ویتامین C: 21 درصد از RDI
فولات: 16 درصد از RDI
این پیازها همچنین دارای آنتی اکسیدان های مفید و ترکیبات حاوی گوگرد هستند (2Trusted Source).
پیاز
پیازهای جوان مانند پیازچه، پیاز سبز و پیازچه کم کالری هستند و حاوی مقداری فیبر، کربوهیدرات و ترکیبات گیاهی مفید هستند.
طرز پخت با پیازچه، پیاز سبز و پیازچه
در حالی که پیاز سبز و پیازچه عمدتاً بر اساس سن طبقه بندی می شوند، همه چیز می تواند گیج کننده باشد، زیرا مردم اغلب این اصطلاحات را به جای یکدیگر برای توصیف هر پیاز جوان استفاده می کنند.
بنابراین، تعیین سن و نوع پیازی که میخرید ممکن است دشوار باشد.
با این حال، از آنجایی که همه پیازهای جوان طعم مشابهی دارند، نوع آن تفاوت زیادی در غذاها ایجاد نمی کند. اگر مطمئن نیستید که کدام نوع را دارید یا نگران هستید که نوع اشتباهی دارید، بعید است که دستور پخت شما را مخدوش کند.
روش های رایج برای تهیه پیاز جوان مانند پیازچه، پیاز سبز و پیازچه در سالاد یا به عنوان تزیین است.
همچنین میتوانید با اضافه کردن آنها به سرخکردهها، سوپها و خورشها، با آنها طبخ کنید. پیاز بهار که طعم کمی قوی تری دارد، طعم ترشی یا کبابی عالی دارد.
اگرچه تفاوت های جزئی بین پیازچه، پیاز سبز و پیازچه وجود دارد، اما می توان آنها را به جای یکدیگر در دستور العمل ها استفاده کرد. آنها اغلب به خورش ها، سرخ کردنی ها و سالاد اضافه می شوند.